År 2001 startades BonBon av Maria och Bi. Även om det rådde lågkonjunktur rullade det på. Efter ett par år gick Bi i pension och Maria jobbade vidare som AD, projektledare, ekonom, kvalitetschef, it-chef… ja ni som drivit eget vet hur det är. Det är tufft. I många avseenden.

Under åren har det skapats ett stort nätverk av kollegor till BonBon. Journalister, översättare, designers och webbexperter.

Stena, Alingsås Energi, Citat, Volvo, Korsetten, Succée, Kock & Catering, Ecoshopping, Svensk Franchise, Alucrom och många många fler har under åren valt att jobba med Maria och BonBon. Flera av företagen är fortfarande kunder och att som liten leverantör få chansen att år efter år samarbeta med riktigt stora företag är något vi är väldigt stolta över. Det har också tillkommit många nya kunder genom Market Solutions där vi producerar content.

Tillsammans med Torbjörn Eliasson på White Arkitekter har Maria designat två böcker.

Maria har bloggen veckans5.se tillsammans journalisten Sara Bergqvist.

Sedan 2018 driver Maria tillsammans med Pia Ekman Göteborgs Syfabrik där hon arbetar som produktionsledare och designer till företagets egna klädmärke.

Vid årsskiftet 2018/2019 har ett nära samarbete med Victoria Bartley på Bartley Design inletts. Här ligger fokus på design och webb.

kontakta mig här